De Ecotariër Foodtruck

/ Romy Van Hoek

Dit project is beëndigd op 12/03/2017

Heb jij de guts om voor overheerlijk én ecologisch te kiezen? Met de Ecotariër Foodtruck breng ik persoonlijk de lekkerste snacks en zoetigheden tot bij jou. 100% guiltfree en glutenfree.

"Wil je vandaag nog met duurzaamheid aan de slag? Dan is anders eten en drinken misschien wel de belangrijkste stap."

Uit een recent artikel van De Standaard blijkt dat ons huidige eetpatroon zeer veel water verbruikt. Uit onderzoek blijkt dat iemand die een dag geen vlees eet en frisdrank drinkt, maar liefst 825 liter water bespaart! Dat is evenveel als 40 keer korter douchen. Door anders te eten bespaar je dus veel meer water dan je zou vermoeden.

De Ecotariër Foodtruck wil je laten zien dat snacken en snoepen ook op een gezonde en ecologische manier kan. Zonder in te boeten op smaak en comfort. Integendeel! Zo bevatten onze desserts bijvoorbeeld geen geraffineerde suikers, waardoor je zonder problemen van een 2e stukje kan genieten.100% Guilt free en eco-friendly.  Bovendien worden onze snacks en zoetigheden gemaakt op het ritme van de seizoenen en met de meest pure, biologische ingrediënten, vrij van bewaarmiddelen en kleurstoffen.

Met een voedselintolerantie een dagje naar de stad? Dan vertrek je meestal met een rugzak vol aangepaste snacks en een uitgekiende planning. Ook daar willen wij iets aan veranderen!

De Ecotariër Foodtruck is een ontmoetingplaats voor iedereen, ook voor mensen met een aangepast dieet. Daarom zijn al onze gerechtjes 100% vrij van tarwe, gluten en lactose en bovendien vegetarisch met heel wat vegan mogelijkheden. Bij ons is iedereen welkom!

De foodtruck moet nog volledig inricht worden: van verf tot keukenmateriaal. Met de ingezamelde €5.000 ga ik een diepvriezer, frigo, werkblad, wasbak, koeltoog, watertank, blender en kleinere keukenmateriaal kopen. Allemaal cruciale spullen om aan de slag te gaan.

Zo kan jij de lekkerste desserten ook zelf leren maken, die zo gezond zijn dat je ze zelfs als ontbijt kan eten! Of je kan leren vegetarisch koken. Kom het zelf ervaren tijdens de Ecotariër workshops. Lekker gezellig.

Je wordt beloond!

Wil jij onze holistische kijk op gezonde voeding steunen? En zelf komen smullen? Je kan deze droom mee werkelijkheid maken door voor één van de rewards te kiezen en door dit project te delen op de sociale media.

Like, share & care

www.ecotarier.be

www.facebook.com/ecotarierfoodtruck

 

https://www.facebook.com/ecotarierfoodtruck