‘Veilig op de fiets’-pakket

/ A’pen op wieltjes

Owner

/ A’pen op wieltjes

Ons motto: alle Antwerpse kinderen veilig op de fiets! Steun deze campagne en help 25 kinderen aan een ‘Veilig op de fiets’-pakket: helm, stevig slot en een degelijke fietspomp!

Contacteer projecthouder
Dit project is beëndigd op 05/03/2017

Ons motto: alle Antwerpse kinderen veilig op de fiets! Steun deze campagne en help 25 kinderen aan een ‘Veilig op de fiets’-pakket: helm, stevig slot en een degelijke fietspomp!

Een kinderfiets is leuk en handig, maar ook duur. Een fiets vraagt onderhoud en wordt snel te klein. Voor wie krap bij kas zit, zijn dit goede redenen om geen kinderfiets te kopen. Jammer, want op die manier krijgen niet alle Antwerpse kinderen de kans om te fietsen. Het project A’pen op Wieltjes brengt daar verandering  in. Iedereen kan een fiets ontlenen en betaalt volgens budget. Fiets te klein? Dan kan die gewoon ingeruild worden voor een groter model.

We proberen zoveel mogelijk ouders te bereiken die moeilijker het budget vinden om een kinderfiets aan te kopen. Omdat we de kinderen veilig op de fiets willen, willen we ook een basispakket met een helm, stevig slot en een degelijke fietspomp aanbieden aan een democratische prijs.

Je kan ons op weg helpen om de eerste 25 basispakketten aan te kopen door dit project te delen met je vrienden of collega’s, of door een kleine bijdrage over te maken. Voor iedere bijdrage hebben we een leuke reward  bedacht:

  • 10€: een zadelhoes met het logo van A’pen op wieltjes;
  • 24€: abonnement op A’pen op wieltjes ( je komt een fiets uitlenen tijdens 1 van onze uitleenmomenten in Deurne Noord of Antwerpen Noord);
  • 75€: onze familie-tandem voor een weekend ( ouder-kind model: vooraan laag op kindermaat, achteraan volwassen maat);  
  • 125€: huur de sapjesfiets voor één dag in de maanden februari/maart/april (data bespreekbaar)

  • 250€: sponsoring op maat: jouw logo op onze flyers, tandem, stickers op pakket, ...

 

 

Meer info? www.apenopwieltjes.be

Met de steun van :